Mine tjenester

Websider og webapps

Jeg er meget fleksibel og kan levere det meste av webløsninger til privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Jeg tar også på meg arbeid som inngår etablering av databaser, webmail og wordpress.

Nedenfor finner du litt informasjon om hva tjenestene mine kan inneholde.

Innhold i mine webtjenester

01 Personlig tilpasset
Alle sidene og applikasjonene jeg utvikler er tilpasset etter ditt eget ønske. Som bruker er du med meg gjennom hele prosessen, slik at vi finner det som passer for deg.
02 Rask levering
Med en gang jeg får inn en bestilling så setter jeg i gang. Typisk leveringstid varierer ut ifra arbeidet som skal gjøres, men du må beregne en ventetid på maks 3 uker på de fleste oppgavene.
03 Brukervennlig
Om noe er vanskelig å bruke så orker ikke folk flest å bruke tid på det. Dette er den filosofien jeg lever etter. Et av mine mål er at sidene jeg lager skal være enkle å komme fram på, og webapplikasjonene skal være enkle og gode å bruke.
04 WordPress integrering
Dette er en valgfri funksjon som du kan velge å inkludere. WordPress er et kraftig verktøy som du kan bruke til nesten hva som helst. Dette gjør det også enklere å oppdatere siden og legge til nye moduler.
05 Hosting og domeneregistrering
Om det er ønskelig så kan jeg ta på meg alt ansvar rundt registrering av navn og webhosting. Dette gjør at du slipper å tenke så altfor mye på driften og opprettholding av websiden din.
06 Webmail
På nye nettsider kan dette settes opp enkelt og alle dine medarbeidere kan få personlige epost adresser som de kan benytte seg av.